Mestský život znamená viac sexu?

20.01.2018 |
Mestský život znamená viac sexu?


Mesto ponúka nepochybne rozmanité možnosti života, kde si každý človek môže vybrať z niekoľkých pracovných sektorov, vzdelania alebo kde tráviť svoj voľný čas. Rovnako aj kde a s kým si ho bude chcieť užiť. Už odvtedy ako začnete sexuálne dospievať, hľadáte niekoho, kto je v tomto smere k vám najviac podobný. Ak máte rôzne predstavy, chúťky a proste chcete najskôr len sex, skúste to kdekoľvek, aj na dedine predsa nájdete takých mladých ľudí. Ale kde je väčšia koncentrácia teenagerov, tam sa aj lepšie zháňajú nejaké tie partnerky alebo partneri na poriadne odviazanie sa.

 


Sex, orgie a zábava v meste

 


Ak by ste náhodou chceli mať život ako v seriály či filme Sexu v meste, nemusí to byť také ťažké. Čím väčšie mesto, tým ľahšie sa aj hľadá niekto, kto by si s vami rád užil. Vo väčších mestách nechýba výber nóbl klubov a taktiež organizácia rôznych honosných večierkov. Je tam záplava charizmatických mužov a zvodných žien. V meste nie je problém nájsť ženy, ktoré pôjdu vyniesť smeti nalíčené. Rovnako tak vidíme samé podpätky, sexi modely šiat, ktoré zvýrazňujú krivky. Každý sa snaží každému páčiť a predbiehať sa v tom s ostatnými. Ak náhodou chceme zapôsobiť na ženu alebo žena na muža, oblečenie sa stáva zbraňou, ktorá dokáže presviedčať na sex. Toľko možností rôznych diskoték, kde sa opijete tak rýchlo, že už tancujete s niekoľkými dievčatami naraz. Prečo by ste sa mali trápiť s flirtovaním keď stačí pozvanie na drink a potom už len k vám domov. A prečo by ste vôbec niekam chodili? To čo sa dá spraviť v meste môžete aj u vás doma. Nie je nič ľahšie. Sexzoznamky ponúkajú množstvo párov alebo nezadaných ľudí, ktorí by sa Vašej párty zúčastnili ak by mala sexuálny podtón, neváhali by prejsť aj niekoľko desiatok kilometrov len preto, aby zažili nejaké vzrušenie. Myslím na orgie alebo swingers párty, ktoré sa stávajú čoraz viac populárnejšími a stále viac ľudí si to chce vyskúšať aj na svojej koži. Prečo je to v meste výhodnejšie? No predsa len lepšie spojenie k okolitým mestám. Samozrejme tu nehovorím o tom, že je to vyslovene len mestská vec. Kľudne by ste to vedeli spraviť a zorganizovať aj na dedine v dome alebo v malej bytovke, ale tam by na vás bolo uprených omnoho viac očí, keďže by väčšina musela prísť autom a susedia by hneď riešili, čo sa to u vás deje a hlavne, prečo ste ich nepozvali tiež. Už by sa o vás hovorilo na kilometer ďaleko. Áno, ani v meste v nejakej bytovke alebo bytovom dome to so susedmi nie je ľahké, ale vo väčšine prípadov im bude jedno čo robíte a ani si poriadne nevšimnú, koľko ľudí to k vám vlastne chodí, ak náhodou aj áno, tak noačo, robíte párty s ľuďmi, ktorých nepoznajú. V meste nič výnimočné. Ani keď sa mierne zaplní parkovisko nebudete vytŕčať. Cudzie ŠPZ síce ľudia uvidia, ale nevedia ku komu toľko ľudí z ďaleka vôbec prišlo. A ako som spomínal, lepšie dopravné spojenie znamená, že auto sa môže nechať doma a ľudia k vám prídu len na poriadny sex. Zapnúť si hudbu trošku hlasnejšie, ale nie príliš, aby to nebolo nápadné a aby vám nejaká rozhnevaná pani susedka neprišla klopať na dvere. Len aby to mierne prekrylo vzdychy, výkriky z orgazmu a podobne. Pripravíte to ako nič. Všetky súkromné veci si nezabudnite schovať a vaše objavovanie môže začať.

 



Sex privát

 


Veľmi obľúbená zábavka bohatších mužov, ktorí sa neboja zaplatiť si kvalitnú a profesionálnu slečnu, ktorá spraví z vašich erotických fantázií realitu. Aj tú môžete nájsť skôr len v meste, kde je niekoľko bytov na prenájom a pracuje v nich ona. Môžete si vybrať z niekoľkých privátov ten, ktorý vám bude najviac vyhovovať aj cenou a asi tým najdôležitejším, ženou. To čo slečny na bytoch ponúkajú sa od seba až tak veľmi nelíši, veď majú už nejakú tú skúsenosť a chcú sa čo najviac chrániť. Niektoré pred tým možno pracovali v nočných kluboch v rovnakom meste, takže už aj vedia ako to funguje, ale jednoducho sa im zachcelo mať svoj vlastný obchod a zarábať si pre seba. Nemusíte sa báť, že miniete pri jednom sexe celú svoju výplatu. Málo síce možno nezaplatíte, veď predsa za dobré sa platí, ale ak budete skromnejší, tak budete aj spokojný. Mladým chalanom alebo ešte panicom by som to veľmi neodporúčal, stratia to čaro z prvého sex s partnerkou, ktorú si budú môcť potom poriadne osedlať. Ale ak sa inak nedá a vám sa naozaj nedarí zbaliť žiadne dievča, tak smelo do toho a určite dostanete trochu sebavedomia do vienka, takže vás to len poriadne odpichne od dna a budete si potom už len užívať na každom kroku a na privát ani len nebudete musieť pomyslieť.

 

 

Erotické výhody mesta

 


Tak si poďme zopakovať a zrekapitulovať nejaké tie výhody života v meste s ohľadom na váš sexuálny a ľúbostný život. Možno ešte objavíme aj niektoré nové, ktorými sa môžete riadiť. Nie sú to nijaké extra rady, či dokonca návody, ale mohlo by vás to dostať do sedla a napadne vás, že keď už ste na byte sám a nemáte do čoho pichnúť, spomeniete si kde žijete a aké možnosti na zábavu máte.
Máte naozaj veľký výber milostných a aj sexuálnych objektov. Toto je nepochybná výhoda a aj pravda. Výber je dôležitý a v meste si môžete dovoliť mať trošku latku krásy vyššie a rovnako aj väčšie nároky na ženu alebo muža, s ktorými budete chcieť mať sex ešte rovno v tú noc ako ich stretnete.
Anonymita. Tá je dosť často žiadaná a nie vždy vypočutá, ale práve na takej swingers párty cenená. Nikto sa o ničom nemusí ani len dozvedieť, ani vaši najlepší kamaráti ak si to vy sami nebudete želať. Pozvaní na túto sex párty môžu byť úplne cudzí ľudia zo zoznamiek z iných kútov Slovenska alebo dokonca Česka.
V meste máte pravdepodobnosť, že k sexu dôjde. Ľudia v meste sa menej boja a sú sexu omnoho viac otvorenejší, možno sa aj viac vyznajú do niektorých vecí. Neboja sa skúšať nové veci, ktoré videli v porno videu alebo v knihe, ktorú si v ten deň kúpili v kníhkupectve. Kamasútra je skvelá vec a určite vám zaručí dlhodobú zábavu v posteli bez akýchkoľvek stereotypov. Rovnakou výhodou je väčšia emancipácia žien, kedy sa práve naše drahé polovičky a nežné pohlavie nebojí povedať čo má rado nielen v posteli, ale aj možno mimo nej. Hračky, ktoré používa, ako často to robí a s koľkými ľuďmi. Aj to sú mestské ženy, ktoré vám to povedia na rovinu a prípadne už budú môcť mať aj nejaké tie skúsenosti. Skúste si preto vyskúšať nejakú z možností a možno sa aj vám dnes večer podarí niekoho zlákať a poriadne si užiť.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.