Sex hry: Španielsky sex je hitom v celej Európe!

11.11.2017 |
Sex hry: Španielsky sex je hitom v celej Európe!

 

Je veľmi pravdepodobné, že ste už sex pomenovaný po sexuchtivých Španieloch vyskúšali, ale neviete, že sa tak volá. Avšak je tu i možnosť, že ste o tejto sexuálnej technike nielenže vôbec nepočuli, ale ste ju ani nevyskúšali. A to by bola veľká škoda!

 

Viete si predstaviť lepší spôsob predohry, než keď žena pritisne svojimi rukami prsia a do vzniknutej štrbinky muž vsunie penis? A ani zďaleka to nemusí ostať len pri tom! Touto sexuálnou praktikou, zvanou španielsky sex, môžete nahradiť klasickú sexuálnu polohu!

 


Každý deň nové sex hry

 


Španielsky sex si vyžaduje dva dôležité predpoklady. Prvým je dostatočne klzký povrch, pretože penis vám nebude hladko kĺzať len tak nasucho. Ideálnou pomôckou je masážny olej alebo lubrigačný gél. Sexuálnej fantázii sa v tomto prípade hranice nekladú, takže erotickí gurmáni môžu siahnuť napríklad po sladkej rozpustenej čokoláde či mede.

Druhou a ešte podstatnejšou podmienkou španielskeho sexu je dostatočná veľkosť pŕs. Vo všeobecnosti platí, že tento druh sexu je vhodný pre ženy, ktoré majú aspoň dvojky. V tomto prípade naozaj platí, že čím sú prsia väčšie, tým lepšie. Nemôžeme tiež zabudnúť na to, že v značnej výhode sú prírodné prsia, pretože tie umelé nie sú až tak poddajné.

 


Mám malé prsia. Čo teraz?

 


Smutné však nemusia byť ani slečny s menšími prsiami, pretože v sexe vždy ide o fantáziu a šikovnosť a vo veľkej miere môže pomôcť vhodne zvolená sexuálna poloha. V prípade malých pŕs sa neodporúča pozícia, kedy žena leží na chrbte a muž obkročmo nad ňou. Oveľa lepšou polohou bude, keď si žena kľakne a muž bude stáť.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.