Sex ponuka, ktorá sa neodmieta: Orgazmus

19.11.2017 |
Sex ponuka, ktorá sa neodmieta: Orgazmus

 

Odmietať sex kvôli tomu, že vás bolí hlava, nie je vôbec rozumné. Práve sex je tým správnym liekom, avšak má to jednu podmienku. Musíte mať orgazmus. Pri ňom totiž dochádza k uvoľňovaniu hormónov šťastia, vďaka ktorým sa nielenže cítite dobre, ale i menej pociťujete bolesť. Čo to znamená? Hor sa do postele!

 


Stop čkaniu!

 


Stalo sa vám niekedy, že ste sa nevedeli zbaviť čkania, a to ste vyskúšali naozaj všetko? Nezabralo ani zadržanie dychu, ani vystrašenie na smrť? Odborníci vravia, že na štikútku existuje jeden účinný liek a tým je orgazmus!

 


Erotika, sex, a to aj na červenú

 


Erotické hry si ženy nemusia odopierať ani počas menštruácie. Dokonca im pomáha zmierňovať menštruačné bolesti a kŕče.

 


Sexom proti depresii

 


Ste stále v strese a trápia vás depresie? Sex všetko vyrieši! Ako určite viete, počas sexu sa z nášho tela uvoľňujú endorfíny a oxytocíny, ktoré vás zbavia stresu i depresie. Odborníci dokonca prišli na to, že spermie obsahujú látky, ktoré sú schopné navodiť dobrú náladu. Na čo brať antidepresíva, keď postačia spermie! Čo to znamená, milé dámy? Odteraz sa už orálnemu sexu vyhýbať nemôžete. :)

 


Sex hry vyriešia problém s nespavosťou

 


Máte problémy so spánkom a trápi vás nespavosť? Vyskúšajte sex hry ako liek! Sex vás uvoľní a navodí pocit spokojnosti, vďaka čomu sa vám bude lepšie zaspávať. Uvoľňujúco môže pôsobiť aj erotická masáž.

 

 

Orgazmom proti bolesti

 


Orgazmus môžeme tiež považovať za akési prírodné analgetikum, teda liek proti bolesti. Ak si orgazmus doprajete pravidelne, na lieky proti bolesti môžete rovno zabudnúť! Orgazmus dokáže utlmiť nielen fyzickú, ale aj duševnú bolesť, takže pri najbližšej sex ponuke nebude vašou odpoveďou „nie”, ale „áno”.

Vďaka orgazmu zmizne aj nepríjemné svalové napätie. Začnite zmyselnou erotickou masážou, ktorá prekrví vaše svaly a pri sexe potom pretiahnite a rozhýbte všetky svoje svaly. Pri orgazme sa zas skvelo uvoľníte.

Orgazmus má množstvo pozitív, preto si sex neodopierajte, ale práve naopak. Poriadne si ho užite!

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.