Trojka ako liek na stereotyp

04.10.2017 |
Trojka ako liek na stereotyp


Trojka je akoby magické číslo. Hlavne tá švédska. Je jasné, že každý chlap by si ju rád skúsil, ale je tomu tak aj na opačnej strane? Ženy sa trojke v sexe väčšinou vyhýbajú, hlavne v partnerskom vzťahu. Prečo je tomu tak asi nikto vrátane nich úplne nevie, ale prevláda názor, že by žiarlili na svojho partnera keby mal sex s inou ženou priamom pred jej očami. Aj preto trojka nie je pre každého, treba byť tolerantný a pripraviť si dopredu všetky pravidlá, ktorý by ste sa naozaj mali držať. Sex v troch je pre ženu jednoducho možno až príliš perverzný. Najčastejšia trojka sa skladá práve z jedného muža a dvoch žien a to naše nežné polovičky odrádza. Nepripadá im to normálne.

 


Deliť sa je niekedy ťažké

 


Niektoré ženy milujú pocit, keď sa s inou ženou môžu o niečo alebo v tomto prípade aj o niekoho deliť. Mužov môže vzrušiť aj mierna hádka či boj medzi ženami, ktoré sa nevedia dohodnúť, ktorá dostane jeho penis prvá. V tej chvíli sa samozrejme musí cítiť poriadne mužne a pri sile, pretože niečo podobné mu dodáva odhodlanosť. Pozor alebo aby ste si ho potom príliš nerozmaznali. Aj keď to mnoho mužov teraz nebude čítať s radosťou, bolo by pekné na oplátku dať žene aj to, čo chce ona. Za to, že sa ona delí s vami o druhú ženu a spĺňa vám tie najtajnejšie túžby, mohli by ste jej občasne vyhovieť aj vy a spraviť trojku o dvoch mužoch a jednej žene. Mali by sa predom dohodnúť, pokiaľ je ešte čas, zamyslieť sa nad tým, ako sa vám vidina vašej ženy alebo priateľky v náručí iného muža bude páčiť. Ak s tým nemáte ani najmenší problém, tak je to skvelé a hneď máte o starosť menej. Ak vás skutočnosť, že si to vaša priateľka poriadne užíva a vás to vzrušuje, potom do trojky môžete bez akýchkoľvek obáv nastúpiť aj vy. Keby vám ale ten cudzí chlapík vadil, potom to nie je asi nič pre vás.
Zvykne sa dosť často rozoberať aj to, či je dobré volať do trojky úplne cudzích ľudí alebo niekoho známeho čo poznáte prinajmenšom z videnia alebo ktorým aj naozaj dôverujete. Zo začiatku to môžete vyskúšať s kamarátmi. Je jasné, že ale toho správneho musíte niekde a nejak aj nájsť. Dávať takéto sex ponuky nie je bežným zvykom, preto by bola skvelá diskrétnosť. Zavolať najlepšieho kamaráta alebo kamošku nemusí tiež vyvolávať len priaznivé účinky. Čo ak sa niečo stane? Napríklad začnete žiarliť pretože má lepšie telo, výdrž, penis s jeho veľkosťou alebo vidíte, že vaša priateľka si to naozaj poriadne užíva s niekým iným ako s vami. Ak to ale preženiete, mohlo by sa stať aj to, že vás vaše okolie bude spoznávať na uliciach v negatívnom svetle. Môžete sa stať terčom vtipov a urážok, je to naozaj komplikované a ľudia sú divní. Ak sa teda bojíte, že vaši známi alebo kamaráti by na takúto akciu neboli vhodný, treba to premyslieť ešte skôr ako začnete. V takomto prípade by sme asi mali siahnuť po internete a rôznych erotických alebo inzertných portálov z najrôznejších miest a kútov Slovenska.

 


Čo povedať priateľke

 


Ako by ste ale niečo také povedali svojej priateľke? Povedali to, že chcete trojku so ženou a nielen s ňou. Opatrná reakcia a potom len čakajte čo sa bude diať. Môže sa naozaj veľmi nahnevať a to by asi pre váš vzťah nedopadlo najlepšie. Pokiaľ sa jej váš návrh bude zdať nechutný, tak sa jednoducho spýtajte, čo by hovorila na to, že by ste si to naozaj niekedy veľmi rád vyskúšal v trojke. Ak neprejaví žiadne extra nadšenie, tak na ňu hlavne netlačte. Takéto témy sú vo všeobecnosti citlivé. Skúste ju nechať tak, nech rozmýšľa. Chrobáka do hlavy ste jej už dali a teraz len čakať ako to dopadne. Najlepšie až po nejakých mesiacoch a nie len po pár hodinách, či dňoch si to uleží v hlave a bude pevne rozhodnutá. Určite spraví to čo treba tak najlepšie ako vie. Ak má aj ona fantázie aké by to bolo s iným dievčaťom, máte skoro vyhrané. Už sa jej len naozaj spýtať a veriť v to. Ak by sa to nakoniec nepodarilo, nevešajte hlavu. Stále to môžete skúšať, ale nie príliš často, pretože môže vaša žena neskôr nadobudnúť podozrenie, že ju už nechcete alebo že vám nestačí a podobne. Občasne to nejak spomenúť, trochu srandy a vďaka jej odozve budete vedieť na čom ste a či treba tému ďalej rozvíjať.

 


Skúsiť to s cudzou babou

 


Viac ľudí a viac chutí a preto je sex v Bratislave samozrejme omnoho ľahší. Preto je aj pravdepodobnejšie, že by ste tam zbalili cudziu ženu, ktorú by ste vedeli prehovoriť aj na sex v trojke. Ak ste na love so svojou partnerkou a zazriete dievča, ktoré by sa vám obom páčilo, skúste to na ňu najskôr vy sám. Normálne ju zvádzajte a flirtujte s ňou ako by ste boli sám a až po nejakej dobe len tak nenápadne prehoďte, že podľa jeho priateľky je to dievča hrozne sexy. Ak sa v tejto chvíli a okamihu nezbalí a neodíde preč, či už zo strachu alebo preto, že sa jej to bude zdať príliš perverzné, je to dobré znamenie. Pokiaľ cítite, že medzi vami funguje nejaká chémia, rovno sa jej spýtajte, či by si nechcela poriadne užiť v trojke.
Zoznámiť sa ale s podobne zamýšľajúcimi ľuďmi je komplikované. Pri pozornom preštudovaní Googlu nájdete hneď niekoľko špecializovaných stránok. Na webových sex zoznamkách určite pomôže ak použijete svoju – ale samozrejme nejakú slušnú – fotku. Keby ste vystupoval anonymne, ľuďom budete podozrivý a vyhnú sa vám širokým oblúkom. A keď už si s niekým z internetu dohodnete schôdzku, dajte jasne najavo, že sa po prvé chcete stretnúť len na pohárik alebo druhé stretnutie si dohodnite až potom, keď bude medzi vami fungovať nejaká chémia. Mal by som byť úplne štandardný spôsob a nikto zo zúčastnených sa nebude cítiť nijak pod tlakom. Pokiaľ samozrejme chémia naozaj zafunguje a všetci sú za, potom platí pravidlo, že pravidlá sú od toho aby sa porušovali a skočte na seba pri najbližšej možnej príležitosti!

 


Kde a s čím prísť

 


Izbička v slušnom hoteli dodá celej akcií lesk, ak sa už rozhodnete, že sa táto akcia nebude konať u vás doma. A ak sa už z nejakého dôvodu rozhodnete zbaliť dievča tesne pred záverečnou, nič vám nebude brániť v odchode z baru alebo odniekiaľ a šup si prenajať izbu. Ja viem, nie je to najlacnejšia varianta, ale aspoň nemusíte pozývať cudzích ľudí k sebe domov alebo sám chodiť do cudzieho bytu.
Prineste si so sebou obľúbenú hudbu ako podmaz a hotelovú izbu zbavíte určitej sterilnosti. Netreba ale zabúdať aj na iné veci, ktoré by ste si so sebou mali priniesť. Hudba je naozaj to najmenej a vlastne tam ani byť nemusí, ale je to veľmi individuálne. Rozumiem aj tomu, že so sebou do baru nenosíte nejaký romantický nákup na erotický večer, ale zastaviť sa v nejakej večierke by nebolo od veci a zobrať nejakú čokoládu, jahody, šampanské a kľudne aj iný alkohol, proste hocičo rýchle a čo sa dá rovno zjesť alebo vypiť a dodá vám tú správnu náladu k sexu a rôznym intímnostiam.
Medzi živšie veci, ktoré by ste mohli na takúto erotickú akciu zobrať sú napríklad vibrátory a rôzne iné sexuálne hračky, ktoré používate hlavne vy. Putá to môžu byť tiež fajn pomôcka, ale potom by sa mohla dotyčná zľaknúť, že ju tam tak necháte. S takýmito hračkami hlavne nezačnite hneď a nevybaľte ich rovno. Počkajte až sa atmosféra trošku uvoľní. Na to by vám mal pomôcť ten alkohol, trošku sa porozprávať a jednoducho uvoľniť tú ťažkú atmosféru. Pokiaľ patrí k vaším fantazijným snom vidieť priateľku v akcií s nasadzovaním umelého penisu, tak ho so sebou prineste, pretože toto by mohla byť vaša jediná príležitosť. Po predošlých dohodách nezabudnite ani na kondómy, ktoré pri sexe s niekým cudzím môžu byť dobrý kamarátom. Samozrejme keď budete mať sex so svojou priateľkou, môžete si ho dať dole, ale pri častom striedaní žien v tej chvíli to môže byť komplikácia. Viac balíčkov ale nezaškodí a rovnako aj lubrikant, ktorý je taký všeobecný pomocník. Užívajte si.

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.