Oholená či zarastená? Ako to tam dole majú muži najradšej?

10.01.2017 |
Oholená či zarastená? Ako to tam dole majú muži najradšej?



Nie všetci máme v tomto smere úplne jasno. Väčšina žien dnes automaticky volí holenie svojich chĺpkov medzi nohami. Ale nájdu sa aj také smelé a trúfalé predstaviteľky nežného pohlavia, ktoré si radi nechávajú všetko "tam dole" medzi nohami zarásť. Tieto ženy milujú, ak sa im muži prehŕňajú ich "pralesom" medzi nohami. Zisťovali sme za vás, aká je teda pravda a ako to medzi ženskými nohami majú slovenskí muži najradšej ...



Baranica alebo radšej dohladka?

 

O tom, či obľubujú muži ženské lono, netreba veľmi pochybovať. Ale na druhej strane to zase značí, že si tieto ženské partie viac všímajú. Niet sa čo čudovať, veď medzi ženskými nohami trávia pomerne veľa času a vracajú sa tam veľmi často. Nie je vylúčené, že budú žiadať viac, čo sa týka úpravy ženského lona. Nemusí to byť však vždy pravda.

Baranica, dlhšie chĺpky, strnisko (čiže zarastené ženské intímne partie) alebo úplne dohladka ako "detská prdelka", to je to, s čím sa môžete stretnúť medzi ženskými nohami. To, čo budete preferovať vy, či vaša partnerka, to bude závisieť od vášho či jej vkusu. Niektoré ženy si nevedia predstaviť žiť s "baranicou" tam dole. Kvôli hygiene a lepšiemu pôžitku musia byť tam dole úplne "hladké". Iné ženy zase nemajú s problém mať medzi nohami hustú "baranicu", či "prales". Konštatovaním teda zostáva, že samotný vkus muža a ženy bude rozhodovať aj v tom, či nakoniec bude žena v rozkroku s chĺpkami alebo bez nich.

 

 

Čo na túto problematiku hovoria štatistiky?

 

 

80 percent mladých mužov uprednostňuje skôr úplne vyholené ženské rozkroky. Niet sa čo čudovať, proste mužov vzrušujú viac práve oholené ženské partie, čo dokazujú aj viaceré internetové zahraničné výskumy zrealizované na túto tému. So zvyšujúcim sa vekom však percento mužov klesá (tých, čo majú radi úplne vyholené ženské partie). Starší muži preto preferujú skôr zarastené ženské lono (predovšetkým muži nad 40 rokov a viac). Z pohľadu žien, viac ako polovica slovenských a českých žien vo veku do 30 rokov sa pravidelne podrobuje depilácii v intímnych partiách alebo sa pravidelne holí v domácom prostredí. Tiež s pribúdajúcim vekom klesá toto percento.

 

Aké má holenie výhody?

 

To, že bude žena oholená medzi nohami, predstavuje aj isté výhody. K najväčšej výhode patrí lepší pôžitok počas orálneho sexu. Aj preto väčšina mužov má v tomto jasno: ak chce ich partnerka orálny sex, musí sa v rozkroku vyholiť dohladka! Muži sa sťažujú na dlhé chĺpky pri stimulácii intímnych partií u partnerky pri orálnom sexe. Aj preto chcú mať vždy ženské lono dohladka čisté. Nehovoriac o tom, že aj ženy si môžu takto užiť oveľa viac pri sexe.

 

Chýba vám v sexe niečo, po čom túžite? Sex privát ponúka sex s oholenou, aj zarastenou!

 

Pokiaľ nemáte pri sexe to, po čom túžite, napríklad aj sex so zarastenou mušličkou alebo skôr s takou, ktorá je na "bobríka", skúste to práve v sex priváte. Každá na sex priváte ponúka práve to, po čom vaše sklamané srdce túži. Stačí si vybrať správny privát s tou správne upravenou slečnou a nič viac si už nebudete želať. Vyberajte vždy podľa vašej aktuálnej chuti, dievčatá sú v plnej zbroji, upravené tak, ako sa vám páči. Sex privát vyrieši aj túto dilemu so zarastenou, či oholenou ženskou mušličkou ...





 

 

 

Najnovšie sex priváty

Už 20 rokov propagujeme erotické priváty a sex služby

Ponúkame prehľad tých najobľúbenejších a momentálne prístupných dievčat poskytujúcich erotické služby v mestách ako Bratislava, Trnava, Nitra, Trenčín, Žilina, Banská Bystrica, Košice a Prešov.

Taktiež u nás nájdete ponuky sexu s dvoma alebo viacerými dievčatami, mužov, transexuálov a praktiky ako anál, pánsky anál, SM, ľahké SM, hlboký orál, squirt, 69, lízanie, piss, lesby, bozkávanie, striptíz, erotická masáž, tantra masáž, nuru masáž a iné.

Táto stránka je vytvorená samotnými návštevníkmi a je venovaná všetkým, čo radi relaxujú, zahýbajú, chcú to vyskúšať s inou, radi realizujú svoje tajné sny alebo chcú skúsiť niečo nové a myslia si, že je na to tá pravá chvíľa.